Воєнні та песик Кокс – попутники по життю Ганни Терянік


Ганна Терянік народилася в 1976 році на Дніпропетровщині. Після закінчення Металургійної академії за фахом «інженер-економіст» зрозуміла, що займатися цим не хоче і не буде. На початок творчої кар'єри Ганни її спонукала війна.

Ганна – волонтер, і в цей непростий для України час вона допомагала Україні чим могла. Возила поранених, спілкувалася з людьми, які побували в самому епіцентрі цих важких для нас всіх подій, і так вийшло, що й сама Ганна відчула  цю атмосферу на собі.

Кожного дня допомогаючи зовсім різним людям, вона відчувала непередавані емоціїї, і саме це стало сильним поштовхом для неї, і тому вона вирішила поділитися своїми пережитими ситуаціями та почати публікувати замітки про людей, які гордо захищають нас, наші життя і мирне небо над нашою головою.

 

Перша книга Ганни - "Попутники". Початкова мета цієї книги - розповісти людям про те, що відбувається на війні зсередини.

Так як ЗМІ не можуть в повній мірі розкрити це питання, Ганна вирішила розповісти про це таким способом. Вона писала про їхні болі, втрати, переживання і думки.

«Я полюбила їх усіх, перейнялася їхніми радощами та горем. І розповіла те, що бачила за два роки війни», - говорить Ганна.

Ми всі не ідеальні, і ми всі живі люди. На війні так само. У кожної людини своя важка історія, свої проблеми і переживання. Але ця книга про "бадьорість войового та нездоланного духу чоловіків на передовій ", в кожній історії є трохи гумору з присмаком війни.

Друга книга - "Пригоди песика Кокса". На цю, здавалося б, дитячу літературу Ганну надихнув її песик-такса на ім'я Кокс. Спочатку, цільова аудиторія цієї книги були дітки і підлітки, але всім настільки полюбився Кокс, що навіть дорослі з нетерпінням чекають продовження. Звичайно, ця книга не настільки важка, як перша, і в ній немає таких глибоких думок, але всім полюбився Коксик.

 

Ганна створила в соціальних мережах сторінку цього дивовижного головного героя її книги, і діти і дорослі з радістю і захопленням пишуть песику в особисті повідомлення, але він їм відповідає, що з усіма питаннями вони можуть звертатися до його "мами" - Ганни.

 

Авторка активно веде свої соціальні мережі, спілкується з передплатниками та дякує їм за мотивацію і натхнення. Скоро вийде продовження історії Коксика, його неймовірні й захоплюючі пригоди.

Ганна Терянік надихає своєю стійкістю і силою. Вона дуже смілива жінка, яка при всьому своєму життєвому досвіді не загубила почуття гумору і готова радувати нас своїми новими історіями. 

 

Владислава Жмур

создано в web.art
0